top of page

Hvorfor velge Stranda Ventilasjon som din leverandør av rister og spjeld?


Produksjonsfoto av ansatt ved Stranda Ventilasjon


Stranda Ventilasjon er landets største nisjeprodusent av ventilasjonsrister, reguleringsspjeld og tilhørende produkter. I over 50 år har vi levert våre produkter til det norske markedet. Tradisjon, kunnskap og utvikling har stått sterkt hos oss over lang tid.

 

Gode grunner til hvorfor du bør velge Stranda Ventilasjon

 

Norskproduserte rister og spjeld

Stranda Ventilasjon holder til på Stranda i Møre og Romsdal. Fra våre lokaler produserer og leverer vi varer av høy kvalitet til en rekke ulike prosjekter og bransjer over hele landet. Dette sikrer kvalitet og tilpasning til spesifikke kundekrav.

 

Kort leveringstid og konkurransedyktige priser

Kort leveringstid er et resultat av at våre produkter produseres lokalt i fabrikken vår på Stranda. Nærhet til produksjon gir oss den fordelen at vi har kontroll på hele produksjonsprosessen internt. De ansatte i produksjonen har en unik evne til rask tilpasning ved endring, som resulterer i at vi effektivt kan møte kundens behov.

 

Høy kvalitet

Våre produkter er laget av 100% resirkulerbart aluminium, noe som understreker vår forpliktelse til bærekraft og bevissthet rundt miljøet. Ristene våre er testet hos SINTEF etter NS-EN standard, har godkjent RC-klasse til og med RC6 og er FG-godkjente.

 

Godkjente rister opp til RC-klasse 6

Ristene våre er testet og dokumentert hos SINTEF for å sikre overholdelse av luftgjennomstrømning, trykkfall, trykktapskoeffisient, vannavvising, støyreduksjon og innbruddssikring. Vi har også FG-godkjenning på utvalgte rister. FG-godkjenning gir ekstra sikkerhet for at ristene holder høy kvalitet og oppfyller strenge krav.

 

Bredt produktsortiment

Stranda Ventilasjon har markedets breieste utvalg av rister, spjeld og tilhørende produkter. Vi tilbyr alt fra enkle standard rister til spesialiserte produkter med høye sikkerhetsklasser. Dette inkluderer blant annet rister med horisontale eller vertikale lameller, ulike typer overflatebehandling (natureloksert eller lakkert), rist med varmekabel eller ulike typer filter.


Produkter kan bestilles på millimetermål i alle størrelser og fasonger, samt tilpasses dine behov.

 

Skreddersydde løsninger til ditt behov

Vi skiller oss ut med vårt sterke fokus på kundetilpasning, hvor vi skreddersyr løsninger etter kundens ønsker og behov. Vi strekker oss langt for å finne en løsning som passer deg best.

 

Autodesk Revit (BIM-verktøy)

Utvalgte produkter er tilgjengelig i Autodesk Revit (BIM-verktøy). Arkitekter, ingeniører og andre i byggebransjen kan enkelt laste ned og bruke våre produkter i prosjektering.

 

Lang erfaring og ekspertise

Med over 50 års erfaring har Stranda Ventilasjon opparbeidet seg betydelig kompetanse og ekspertise innen produksjon av rister og spjeld. Mange av våre ansatte har lang fartstid i selskapet. Vi jobber med kontinuerlig produktutvikling for å sikre at våre produkter imøtekommer krav og forventninger fra markedet.Spørsmål? Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt!

Comments


bottom of page